29 marras 2019

Yrityskehittäjäksi Jarmo Finnilä ja yritysneuvojaksi Erkki Laide

0 Comment

Seutuvaltuusto valitsi kokouksessaan 21.11.2019 yrityskehittäjäksi Jarmo Finnilän Vetelistä ja hänen varalleen Timo Pärkän Halsualta. Finnilä on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on työskennellyt yritysten kehittämisen asiantuntijatehtävissä eri organisaatioissa ennen siirtymistään Keliberille vuonna 2013.

Yritysneuvojaksi valittiin Erkki Laide ja hänen varalleen Kirsi Järvelä. Molemmat ovat Kaustiselta. Laide on koulutukseltaan agrologi ja hän on työskennellyt pitkään maaseutuyritysten kehittämistehtävien parissa, viimeisimpänä ProAgrialla myyntipäällikkönä ja yritystalouden erityisasiantuntijana.

”Toivotan tervetulleeksi Jarmon ja Erkin seututiimiimme. Olen erittäin tyytyväinen, että alueemme elinkeinoelämän kehittämistehtävät kiinnostivat laajaa joukkoa osaavia ja kokeneita hakijoita. Valintaprosessi oli monivaiheinen ja tiukka. Saimmekin seutumme yritysten ja alueen kehittämisen tueksi parhaan mahdollisen työparin”, kiittelee Petri Jylhä.

Finnilä ja Laide aloittavat tehtävissään kevään 2020 aikana.

”Kaustisen seutukunta on menestyksellisesti auttanut ja kehittänyt alueen yrityksiä liiketoiminnan eri osa-alueilla jo useiden vuosien ajan. On hienoa päästä mukaan seutuorganisaation toimintaan ja tarjoamaan omaa osaamista kotiseudun eri yritysten kehittämiseen,” toteaa Jarmo Finnilä.

”On mielenkiintoinen tilaisuus päästä kehittämään seutukuntamme yrityksiä ja samalla luomaan uusia mahdollisuuksia työpaikkojen muodostumiseen seutukunnalle. Tarvitsemme kaikki nykyiset ja uudet työpaikat pitämään seutukuntamme elävänä ja kiinnostavana, jotta saamme seutukuntamme pysymään elinvoimaisena myös tulevaisuudessa”, painottaa Erkki Laide.

 

Lisätiedot:

Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, p. 050 551 3030, petri.jylha@kaustisenseutukunta.fi

[top]