13 maalis 2020

Hanketoimintamme kasvaessa haemme tiimiimme hankeassistenttia.

 

Haemme maaseudun kehittämisestä kiinnostunutta hankeosaajaa vahvistamaan seututiimiämme.

Hankeassistentin tehtävässä osallistut eri rahoituslähteistä rahoitettavien hankkeiden hallintoon, talouteen, seurantaan ja maksatuksiin liittyviin tehtäviin. Hallinnon ohella osallistut hankkeiden toteutukseen projektipäälliköiden apuna, esimerkiksi tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, ohjaus- ja työryhmätyöskentelyyn, tiedottamiseen ja kilpailutuksissa avustamiseen. Osallistut lisäksi seutukunnan muuhun toimintaan ja hallintoon osaamisesi ja tarpeiden mukaan. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia toteutettavien hankkeiden mukaan.

Tarkempi työnkuva ja tehtävänimike määräytyy valitun henkilön vahvuuksien perusteella.

Toivomme innokasta, kehittymishakuista, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta!

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja cv sähköpostilla 30.3.2020 mennessä osoitteeseen: kirjaamo(at)kaustisenseutukunta.fi. Viestin otsikkokenttään ”Hankeassistentti”

Katso lisätiedot tästä

[top]