Avoimet työtehtävät

Oletko kiinnostunut pesäpalloon, jalkapalloon ja yleisurheiluun liittyvien harrastamismahdollisuuksien kehittämisestä seudullamme?
Onko sinulla urheiluun ja liikuntaharrastuksiin liittyvää osaamista, kokemusta ja verkostotuntemusta? Koetko omaavasi hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot? Onko sinulla mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyyn?
Jos koet, että voit vastata kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme osa-aikaista projektityöntekijää seudulla toteutettavaan Palloiluhalli -selvitykseen projektipäällikönä toimivan Petri Jylhän työpariksi.

Hankkeen tavoitteena on selvittää monikäyttöisen, ympärivuotisessa käytössä olevan palloiluhallin toteuttamisedellytyksiä Kaustisen seutukunnan alueelle. Selvitys toteutetaan vuoden 2019 aikana. Lisätietoja selvityksestä löydät tästä.

Projektipäällikkö ja projektityöntekijä toimivat työparina hankkeen toteuttamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvissä tehtävissä, joita ovat mm. työryhmien, sidosryhmien ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö, tutustumismatkojen, työryhmien kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen, yritysten ja rahoittajien kanssa käytävät neuvottelut, tiedottaminen, hankintojen valmistelut ja yhteistyö ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa, hallinnolliset tehtävät, seuranta ja raportointi. 

Tehtävä on osa-aikainen kestäen vuoden 2019 loppuun. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kysy lisätietoja tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse petri.jylha(at)kaustisenseutukunta.fi. 

Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.5.2019 mennessä.