Yrityskehittäjä ja yritysneuvoja

Etsimme KASE Yrityspalveluun kahta yritysosaajaa pysyvään työsuhteeseen.
Haemme joukkoomme seutumme kehittämiseen palavasti innostuneita ja sitoutuneita yritysten neuvonnan ja kehittämisen osaajia.

Kaustisen seutu on elinvoimaista ja vahvan yrittäjyyden maaseutua. Seudun pienet ja keskisuuret yritykset ovat menestyviä ja kasvavia. Seudulla on käynnistymässä yhteisarvoltaan n. 1,5 mrd:n euron arvosta suurhankkeita tuulivoimaan ja kaivostoimintaan.

KASE Yrityspalvelu tarjoaa palveluja yrittäjille, pk-yrityksille ja yrittäjiksi aikoville viiden kunnan alueella (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli). KASE Yrityspalvelu on ollut osa Kaustisen seutukunnan toimintaa vuodesta 2003 lähtien. Seutuorganisaatiossa työskentelee keskimäärin 8-10 henkilöä, joista yrityspalvelussa 3 henkilöä. Kaksi yritysneuvojaamme on siirtymässä eläkkeelle alkuvuodesta 2020. Olemme rakentamassa em. henkilöstömuutosten yhteydessä yrityspalvelutiimiä, jossa asiantuntijat erikoistuvat omille osaamisalueilleen tehden tiivistä yhteistyötä keskenään ja muun seutuorganisaation kanssa.

YRITYSKEHITTÄJÄ

Tehtävässä asiakkainasi ovat pääosin kehittyvät ja kasvavat yritykset. Painopiste työssäsi on toimivien yritysten liiketoiminnan kehittäminen. Kehittämisteemat liittyvät yritysten tarpeiden mukaan esimerkiksi kasvuun, innovaatioihin, teknologiaan, kansainvälistymiseen ja investointeihin. Yritysten kehittyessä rahoitukseen, toimitiloihin, koulutukseen ja rekrytointiin liittyvät kysymykset ovat myös mukana työssäsi. Työssäsi yritysten kehittämiseksi hyödynnät laajaa asiantuntija- ja toimijaverkostoa.

YRITYSNEUVOJA

Tehtävässä asiakkainasi ovat pääosin aloittavat ja muutostilanteissa olevat yrittäjät sekä myös toimivat yritykset tarpeen mukaan. Aloittavien yritysten neuvontaan sisältyy mm. yritysidean arviointia, liiketoimintasuunnitelman, kannattavuuslaskelmien ja asiakirjojen laadintaa sekä rahoitukseen ja tukiin liittyviä selvityksiä ja hakemusten laadintaa. Muutostilanteissa voit neuvoa asiakkaitasi esimerkiksi omistajanvaihdoksiin ja yrityskauppoihin liittyvissä tilanteissa, taloudellisissa vaikeuksissa ja yritystoiminnan lopettamisessa. Tehtävässä pääset tiiviiseen yhteistyöhön alueen yrittäjäyhdistysten ja yrittäjien palveluverkoston kanssa.

 

Molemmissa tehtävissä tarvitaan koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittua liiketoimintaosaamista, yrityspalvelutoimijoiden tuntemusta sekä valmiutta työskennellä joustavasti asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta omasta yritystoiminnasta, pk-yritysten johtamistehtävistä ja yritysten kehittämis- ja palvelutehtävistä. Tehtävissä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä soveltuvaa digiosaamista. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Työpisteen sijainti on sovittavissa seutukunnan toiminta-alueen eri kuntiin. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Työehdoissa noudatetaan KVTES:a. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo sähköpostitse 2.9.2019 mennessä osoitteeseen: jaanaoj@kaustisenseutukunta.fi

Lisätietoja Kaustisen seutukunnan toiminnasta ja KASE Yrityspalvelusta www.seutukunta.kase.fi. Tarkemmat tiedot tehtävistä 7.8.2019 alkaen: Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, petri.jylha@kaustisenseutukunta.fi, p. 050 551 3030.

Huom. Kaustisen seutukunta on paikalla Kaustinen Folk Music Festival -viikolla 8.-14.7. Käy jututtamassa!

Tervetuloa mukaan iloiseen ja kannustavaan tiimiimme!