Haussa nyt: Hankeassistentti

 

Kaustisen seutu on elinvoimaista ja vahvan yrittäjyyden maaseutua. Seudun pienet ja keskisuuret yritykset ovat menestyviä ja kasvavia. Seudulla on käynnistymässä suurhankkeita liittyen tuulivoimaan ja kaivostoimintaan.

Kaustisen seutukunnan tehtäviä ovat aluekehittäminen, elinkeinoelämän kehittäminen, kuntien yhteistoiminnan edistäminen ja seudun edunvalvonta viiden kunnan alueella (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli). Seutuorganisaatiossa työskentelee tällä hetkellä 11 henkilöä.

Hanketoimintamme kasvaessa tiimiimme on haussa

HANKEASSISTENTTI

Haemme maaseudun kehittämisestä kiinnostunutta hankeosaajaa vahvistamaan seututiimiämme.

Hankeassistentin tehtävässä osallistut eri rahoituslähteistä rahoitettavien hankkeiden hallintoon, talouteen, seurantaan ja maksatuksiin liittyviin tehtäviin. Hallinnon ohella osallistut hankkeiden toteutukseen projektipäälliköiden apuna, esimerkiksi tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, ohjaus- ja työryhmätyöskentelyyn, tiedottamiseen ja kilpailutuksissa avustamiseen. Osallistut lisäksi seutukunnan muuhun toimintaan ja hallintoon osaamisesi ja tarpeiden mukaan. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia toteutettavien hankkeiden mukaan.

Työnkuvaasi kuuluu mm.

  • hankkeiden hallinto, seuranta, raportointi ja dokumentointi
  • hankkeiden taloushallinto, maksatushakemukset ja hankintojen kilpailutuksissa avustaminen
  • hankkeista tiedottaminen ja viestintä
  • seutukunnan rahoittaman hanketoiminnan seuranta ja kuntarahoituslaskujen seuranta
  • osallistuminen hankkeiden muuhun toimintaan, kuten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen

Tarkempi työnkuva ja tehtävänimike määräytyy valitun henkilön vahvuuksien perusteella.

Odotamme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulutusta, julkisen hallinnon ja taloushallinnon osaamista sekä järjestelmällistä työnotetta.  Arvostamme aikaisempaa kokemusta hankkeiden hallintoon ja toteuttamiseen sekä julkiseen hallintoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävissä on tärkeää omata hyvät vuorovaikutustaidot. Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taito sekä muu kielitaito on eduksi.

Toivomme innokasta, kehittymishakuista, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta!

Työtehtävän hoitaminen edellyttää O365-ympäristön sujuvaa osaamista ja kykyä omaksua uusia sähköisiä järjestelmiä. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Laadimme valittavalle henkilölle osaamisen kehittämissuunnitelman, joka sisältää työssä oppimista ja ulkopuolista koulutusta.

Tehtävä on määräaikainen kestäen 2 vuotta ja siinä on 6:n kk:n koeaika. Hankeassistentin toivotaan aloittavan työssään mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen. Työsuhteen ehdot ovat KVTES:in mukaiset. Työpisteen sijainti on sovittavissa seutukunnan toiminta-alueen eri kuntiin. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja cv sähköpostilla 30.3.2020 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@kaustisenseutukunta.fi. Viestin otsikkokenttään ”Hankeassistentti”

Lisätiedot:

Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, petri.jylha@kaustisenseutukunta.fi, p. 050 551 3030

Minna Kauppinen, kehittämispäällikkö, minna.kauppinen@kaustisenseutukunta.fi, p. 050 500 2102

Hankeassistentti ilmoitus