Viestintäosaaja

Haemme Kaustisen seutukuntaan ilmaisukykyistä viestintäosaajaa, joka on kiinnostunut maaseudun mahdollisuuksista ja markkinoinnista.

Viestintävastaavan tehtävänä on organisaation sisäisen ja ulkoisen viestinnän lisäksi jäsenkuntien sekä hankkeiden viestinnällisten toimeksiantojen toteuttaminen. Työnkuvaan kuuluu mm.

  • sisällöntuotanto eri muodoissa printtiin, verkkosivuille ja someen
  • aluemarkkinointi ja sidosryhmäviestintä
  • painotuotteiden suunnittelu
  • osallistuminen tapahtumien järjestämiseen ja verkkosivu-uudistuksen totuttamiseen

Odotamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta viestintätyöstä, soveltuvaa koulutusta ja sujuvaa suomen kielen taitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. Muu kielitaito ja taitto-ohjelmien hallinta on eduksi. Toivomme idearikasta, innokasta ja energistä työotetta!

Työtehtävän hoitaminen edellyttää nykyaikaisten viestintävälineiden hallintaa, innovointikykyä sekä ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Tarkempi työnkuva määräytyy valitun henkilön vahvuuksien perusteella.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Viestintäosaajan toivotaan aloittavan työssään mahdollisimman pian. Tehtävä on aluksi osa-aikainen, mutta sen on mahdollista muodostua myöhemmin kokoaikaiseksi. Työpisteen sijainti on sovittavissa seutukunnan toiminta-alueen eri kuntiin. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Hae paikkaa lähettämällä (video)hakemus ja cv työnäytteineen sekä mahdolliset työnäytteet sähköpostilla 7.2.2019 mennessä osoitteeseen: minna.kauppinen@kaustisenseutukunta.fi

Lisätiedot:
Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, petri.jylha@kaustisenseutukunta.fi, p. 050 551 3030
Minna Kauppinen, kehittämispäällikkö, minna.kauppinen@kaustisenseutukunta.fi, p. 050 500 2102

Viestintäosaaja hakuilmoitus